aardpeer

Roots so Deep | Screening

Kom ook naar de eerste Nederlandse screening van Roots so Deep, You can see the devil down there, de documentaire over inventieve, koppige boeren, eigenzinnige wetenschappers en klimaatpositieve koeien. De kaarten zijn €5,- per stuk en regisseur Peter Byck na afloop beschikbaar voor een plenaire Q&A.

Koop je ticket

Op vrijdag 14 juni wordt de grote zaal van Kino Rotterdam gevuld!

Kom ook naar de eerste Nederlandse screening van Roots so Deep, You can see the devil down there, de documentaire over inventieve, koppige boeren, eigenzinnige wetenschappers en klimaatpositieve koeien.

Het is een geestig en inspirerend verslag van tien jaar lang wetenschappelijk onderzoek, met een belangrijke vraag aan de wereld: kan deze eenvoudige verandering in begrazingspraktijken boeren helpen om uit de schulden te komen, hun uitgeputte bodems te herstellen, leefgebieden voor dieren opnieuw op te bouwen en grote hoeveelheden koolstof vast te leggen?

Dankzij de bijdragen van een aantal geweldige donateurs zijn de kaarten beschikbaar voor maar €5,- én regisseur Peter Byck is na afloop beschikbaar voor een plenaire Q&A. Kom je ook?

Roots so Deep | Screening

laatste nieuws

Wij maken Nederland groener, hectare per hectare! Een verhaal van succes en hoop en dat delen we graag met je!

bekijk al het nieuws