aardpeer

Terugblik | Lancering Samen voor Grond III


Op 29 februari lanceerde de campagne Samen voor Grond III, dat deden we feestelijk bij Plaats de Kleine Aarde in Boxtel. We kijken terug op een prachtige avond!

Op 29 februari lanceerde we feestelijk Samen voor Grond III, een onvergetelijke ervaring!

De avond begon met een warm welkom van onze gastvrouw, Willemijn de Iongh. Gevolgd door Geert van de Veer van Herenboeren die vertelde over de bijzondere locatie, Plaats de Kleine Aarde. Een initiatief dat eerder mee deed in de campagne Samen voor Grond II.

Toen was het podium voor de eerste spreker; Aardpeerboer Jaring Brunia. Die zijn persoonlijke ervaringen als biodynamische boer deelde. Een boer met passie, dat was enorm inspirerend en zette de toon voor de rest van de avond.

Danielle de Nie van Wij.land bracht vervolgens onze missie tot leven. Haar toewijding aan het creëren van eerlijke kansen voor boeren is aanstekelijk!

Dat de wereld veranderen een beetje creativiteit vraagt bewijzen Rosa Vendel en Willemijn de Iongh. Die ons omver hebben geblazen met hun lied: Het landschap roept.

Toen was het tijd om de helden van Samen voor Grond III te ontmoeten! Akkerbouwer Jelle Knoot, Katja Zweerus van de Jonge Voedselbosboeren en Joanne Malotaux van Burgerboerderij de Patrijs. Stuk voor stuk mensen met dromen, aanpakkers die het gaan maken. Vol enthousiasme deelde ze hun ervaringen en uitdagingen. De passie, vastberadenheid en ideeën waren aanstekelijk!

We sloten de dag af met een proost op Grond voor Verandering. Wat een betrokkenheid uit het publiek, bijzonder om te zien dat zo veel mensen zich al inzetten voor een duurzame toekomst!

Wij kijken terug en genieten na van een prachtige lancering!

An image without an alt-tag, notify our admins!
An image without an alt-tag, notify our admins!
An image without an alt-tag, notify our admins!
An image without an alt-tag, notify our admins!

Wil je ook mee helpen om Jelle, Katja en Joanne te helpen aan grond voor verandering? Doe mee!

Samen voor Grond III

Doe mee

laatste nieuws

Wij maken Nederland groener, hectare per hectare! Een verhaal van succes en hoop en dat delen we graag met je!

bekijk al het nieuws
Terugblik | Lancering Samen voor Grond III