aardpeer

Stukkie gezonde grond voor vele generaties

Draag bij aan de groei van natuurvriendelijke landbouw in Nederland. Voor € 35,- stel je vijf vierkante meter gezonde grond veilig voor de volgende generatie.

Geef ’n stukkie grond cadeau!

Een cadeau dat de aarde herstelt, er is niks mooiers dan dat, toch?

Een stukkie waar onze boeren met een missie met veel liefde voor gaan zorgen. Een stukkie waar de natuur weer mag floreren, de biodiversiteit terug keert, de bodem gezonder wordt en waar gezond voedsel geproduceerd wordt, voor nog vele generaties. Dat is pas een cadeau met impact!

Jouw cadeau is meer dan alleen een geschenk. Het is een statement van liefde voor de aarde en de wens om de toekomst groener en gezonder te maken. Jij helpt de transitie naar nog meer natuurvriendelijke landbouw in Nederland een stukkie vooruit!

Natuurlijk blijft de ontvanger van het stukje gezonde grond niet met lege handen staan. Hij of zij ontvangt…

Een certificaat

Met het stukje vrijgekochte grond, dat hun bijdrage aan natuurvriendelijke landbouw en biodiversiteit viert, verrijkt met een persoonlijk bericht waar jijzelf de tekst voor schrijft.

Wat gebeurt er met je donatie?

Jouw bijdrage helpt ons de transitie naar duurzame, natuurvriendelijke landbouw verder te versnellen.

Voor de komende zeven generaties

Met jouw cadeau stelt Aardpeer via mede-initiatiefnemer Stichting BD Grondbeheer grond veilig voor een aardpeer-boer of voedselinitiatief.

Stichting BD Grondbeheer heeft een ANBI-status. Hierdoor kan je schenken met belastingvoordeel. Wil je berekenen wat jouw belastingvoordeel is? Ga dan naar de rekenmodule

Wil je niet ’n stukkie grond geven maar wel het Aardpeer initiatief ondersteunen? Een schenking doen kan ook! Kies dan voor optie twee, koop een stukkie grond.