aardpeer

Campagne | Samen voor grond II

Ruim 250 investeerders hebben voor 2,9 miljoen euro ingeschreven op de Samen voor Grond II obligatielening! Wat een succes, hiermee wordt 35 ha landbouwgrond aangekocht voor de transitie naar een natuurvriendelijke voedselproductie, een gezondere bodem en meer biodiversiteit.

Onze tweede campagne!

Ruim 250 investeerders hebben voor 2,9 miljoen euro ingeschreven op de Samen voor Grond II obligatielening van Stichting BD Grondbeheer. Met de inleg wordt 35 ha landbouwgrond aangekocht voor de transitie naar een natuurvriendelijke voedselproductie, een gezondere bodem en meer biodiversiteit.

Dit is de tweede keer dat Aardpeer, Samen voor Grond een obligatielening uitgeeft. In totaal is er in twee rondes nu ruim 10 miljoen euro opgehaald door 950 investeerders om natuurvriendelijke landbouw door heel Nederland te realiseren.

De Samen voor Grond II obligatielening heeft een looptijd van 15 jaar en is ons tweede succes na Samen voor Grond I.

De redenen om mee te doen met de Samen voor grond obligaties zijn divers. Een investeerder uit Amsterdam zegt: “Ik wil graag boeren steunen die het roer omgooien en duurzaam met hun grond en producten omgaan.” Een deel van de investeerders heeft ook specifiek één van de initiatieven als reden voor aankoop van obligaties genoemd, wat laat zien dat er een grote mate van betrokkenheid van de gemeenschap is rondom deze boerderijen.

Nu de tweede Samen voor Grond obligatie succesvol geplaatst is, onderzoekt Aardpeer, Samen voor Grond nieuwe mogelijkheden voor het aankopen van landbouwgrond voor natuurvriendelijke boeren en voedselinitiatieven.

Benieuwd naar de boeren die we hielpen?

Samen voor grond II

2,9 miljoen obligaties!

evenementen

Wij veranderen de wereld, en jij kan er bij zijn! Iedereen die wil bijdragen aan een vitale bodem, gezond eten en grotere soortenrijkdom en die wil helpen om dat voor de komende zeven generaties zo te houden, is welkom.

bekijk alle evenementen

"Ik wil iets goeds toevoegen aan onze aarde!"

Aardpeerboer Willemien

laatste nieuws

Wij maken Nederland groener, hectare per hectare! Een verhaal van succes en hoop en dat delen we graag met je!

bekijk al het nieuws
Campagne | Samen voor grond II