aardpeer

wat is een obligatie?

Een obligatie

Met obligaties kunnen mensen geld uitlenen aan de maatschappelijke coalitie Aardpeer. In ruil daarvoor ontvangen ze een kleine rente op hun lening. Met de aankoop van een of meerdere obligaties kun je onze missie voor een groenere planeet ondersteunen, terwijl je zelf ook een klein financieel rendement behaalt. Je realiseert dus een dubbel rendement! Dat maatschappelijke rendement uit zich in een gezonde bodem, gezond voedsel, verhoging van de biodiversiteit, dierenwelzijn en nog veel meer!

Met de opbrengst van de obligaties kan Aardpeer haar boeren ondersteunen bij hun duurzame landbouwinitiatieven.

Wat is het verschil met doneren?

Het belangrijkste verschil tussen obligaties en donaties is dat obligaties een vorm van lenen zijn, waarbij je geld uitleent en rente ontvangt, terwijl donaties vrijwillige giften zijn zonder dat je er iets voor terug verwacht en krijgt.

Bij obligaties gaat het wel over grotere bedragen, dat is niet voor iedereen mogelijk. Wil je toch bijdragen? Koop dan een stukkie grond!

Geen mooier cadeau dan een gezonde toekomst

Onze aardpeer-obligaties zijn uniek. Ze zijn generatie-overstijgend. Er is geen beter cadeau voor jezelf, je kinderen, je kleinkingeren en ieder ander dan een gezonde planeet voor een gezonde toekomst.

Portret van Liesbeth Soer

Liesbeth Soer

Financieel expert Aardpeer

laatste nieuws

Wij maken Nederland groener, hectare per hectare! Een verhaal van succes en hoop en dat delen we graag met je!

bekijk al het nieuws
wat is een obligatie?